Priser og Takster - First Transport ApS

Logo First Transport ApS
Gå til indhold

PRISER OG TAKSTER

Billig flytning

Står du og skal flytte, men har ikke det store luft i budgettet? En billig flytning fra First Transport Aps eller en såkaldt økonomi flytning har vi presset prisen helt i bund. Vi stiller en flyttebil og en flyttemand til rådighed. Tilgengæld forventer vi at I bærer jeres indbo (flyttekasser, møbler osv.) ned til flyttebilen. Vores chauffør er selvfølgelig behjælpelig med pakning af vognen så I får det hele pakket rigtigt, og at jeres ting derved bliver sikret bedst under transporten. Når flyttemanden ankommer til jeres nye hjem, skal I også lige bære jeres ting og sager ind på den nye adresse. Hvis I ønsker det kan I leje alle væsentlige flyttematerialer af os. Heriblandt flyttekasser, flyttehunder, labels, tape osv.

Derved opnår I den billigste pris, men tager også den største del af arbejdet.

Standard flytning

Gider du ikke selv slæbe det tunge læs? Med First Transports standard flytning stiller vi minimum to flyttemænd og én flyttevogn til rådighed. Afhængig er jeres behov skræddersyr vi selvfølgelig selve flytningen så i får lige det i ønsker. Som udgangspunkt vil vores flyttefolk bærer hele jeres indbo ned til bilen (flyttekasser, møbler osv.) Så pakker de bilen så jeres ting er sikret bedst under transport, og ved ankomst til din nye adresser bærer de møblerne hen lige der hvor i ønsker det. Det skal nævnes at vi ikke pakker flyttekasserne for dig.
Hvis du ønsker flyttekasser, papir, labels m.m. kan i købe eller leje det hos os.

Det synes vi lever op til den forventning der kan være ved en standard flytning. Hvis I har særlige behov finder vi selvfølgelig ud af det.


Total flytning

Leder du efter et flyttefirma som gør alt arbejdet for dig? Med vores total flytningspakke gør vi alt arbejdet fra A til Z. Vi stiller op med mandskab og transport, for at pakke hele jeres indbo (bøger, møbler, service osv.) forsvarligt ned i enten flyttekasser eller vikler tingene ind flyttetæpper eller anden væsentlig beskyttelse. Ved ankomst til jeres nye bopæl bærer vi forsvarligt tingene ind og sætter dem lige der hvor i ønsker. Som noget helt nyt kan du efter aftale også få os til at pakke tingene ud og sætte dem på plads. Så du i bund og grund kan bruge din dyrebare tid på alt mulig andet end den kedelige omgang flytning.   

Det mener vi er total flytning uden nogen dikkedarer.

Intern flytning

Intern flytning er til dig som lige skal have møbleret rundt i hjemmet eller i virksomheden. Vi stiller op med det antal flyttemænd som opgaven kræver i forhold til tid og mængden af genstande.
Skal tingene eksempelvis fra en bygning til en anden, kan vi også stille det nødvendige udstyr til rådighed. Det kunne være en palleløfter, flyttevogn eller noget helt tredje. Spar jer selv for de tunge løft og lad vores professionelle flyttefolk klare arbejdet. Vi kan også være behjælpelig hvis i skal have noget tv- eller lydstyr hængt op i det andet rum.
Hvis du ellers har nogle spørgsmål omkring muligheden for en intern flytning, kan du finde vores kontaktoplysninger her.

Har du nogle spørgsmål?

Kontakt receptionen på 33 250 250
_______________________________
FIRST TRANSPORT APS
FARVERLAND 5, HAL J
2600 GLOSTRUP
TLF.: + 45 33 250 250
EMAIL: first@first-transport.dk
CVR: 85107119


_________________________
ÅBNINGSTIDER:
ALLE UGENS DAGE,
24 TIMER I DØGNET
© 2018 First Transport ApS  -  All Right Reserved  -  Designed by Endsearch IT ApS
Tilbage til indhold